Ta Advanced-kurs hos OFDS
Har du tatt grunnkurs i dykking? Ta et skritt videre og bli med på et PADI Advanced Open Water Diver-kurs hos Oslofjorden Dykkesenter i juni!
Ta Advanced-kurs hos OFDS
Foto: Oslofjorden Dykkesenter
DYKKEKURS

Ta Advanced-kurs hos OFDS
Har du tatt grunnkurs i dykking? Ta et skritt videre og bli med på et PADI Advanced Open Water Diver-kurs hos Oslofjorden Dykkesenter i juni!
  Annonsørinnhold fra Oslofjorden Dykkesenter AS
PADI Advanced Open Water Diver (AOW) er det neste trinnet etter PADI Open Water på utdanningsstigen til PADI.

– Dette kurset kan du gjerne ta rett etter grunnkurset, slik at du hurtig og trygt utvider dine kunnskaper og ferdigheter, sier daglig leder Monica Taanevig.





Kurset består av fem forskjellige emnedykk, der man går gjennom både teori og praksis. Dermed lærer du mens man dykker!

– Alle må gjøre dypdykket til 30 meter og navigasjonsdykket, men de tre andre dykkene avtaler du med instruktøren, forteller Nordahl.

PADI Advanced Open Water
Du må være minst 12 år og ha PADI Open Water Diver eller tilsvarende sertifisering for å delta. Deltakerne må ha eget ABC-utstyr, lykt, bøye og linerull, som kan kjøpes på www.ofds.no. Teorien gjøres på nett med PADI eLearning.

Kurset holdes 17.–18. juli 2023



Monica Taanevig forteller at Advanced Open Water-kurset har en litt annen tilnærming til det teoretiske enn grunnkurset:

– I forkant av kurset gjennomfører du teorien på eLearning, ser video og leser dyp- og navigasjonskapittelet, løser oppgavene og setter deg inn i de andre emnene du kunne tenke deg, sier hun.



Oslofjorden Dykkesenter er et sertifisert PADI-senter, og holder kurs fra grunnkurs til instruktør. Senteret ligger på Vollen Marina i Asker.

Senteret arrangerer jevnlige ryddedykk i samarbeid med Redd Oslofjorden. Bli med og ha det gøy mens du gjør en innsats for miljøet!


Oslofjorden Dykkersenter

Hjemmeside: www.ofds.no
Facebook: @OslofjordenDykkersenter
Telefon: 678 01 212
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Butikk: Vollen Marina, Slemmestadveien 416, 1390 Vollen




ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Rabatt på O2, helium og argon

    Norges Dykkeforbunds avtale med Nippon Gases gir medlemsklubbene og dykkeskoler med avtale rabatt på pustegasser og leie av flasker.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Vraksafari på Gulen Dykkesenter

    Drømmer du om å oppleve store vrak fra andre verdenskrig? I området ved munningen av Sognefjorden ligger det mye spennende – ikke gå glipp av muligheten i år!
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS