Ta turen til Sjøen for Alle i helgen!

Sjøen for Alle-messa er i full sving på Norges Varemesse i Lillestrøm denne uken og helgen. Her finner du over 240 utstillere og 300 båter – og en egen dykkeavdeling!

Ta turen til Sjøen for Alle i helgen!

MESSETa turen til Sjøen for Alle i helgen!

Sjøen for Alle-messa er i full sving på Norges Varemesse i Lillestrøm denne uken og helgen. Her finner du over 240 utstillere og 300 båter – og en egen dykkeavdeling!

  22. mars 2019
☒   ANNONSE:
STØTTEANNONSE:
Støtt Ukraina
STØTTEANNONSE:
Støtt Ukraina
Sjøen for Alle er full av flotte båter i alle størrelser, fra praktiske småbåter til digre yachter. Det er også et godt utvalg RIB'er og andre båter som er godt egnet for dykkesentre og klubber.

På messa treffer man også fue.no, som står på stand sammen med Scubapro. Ved siden av står Drøbak Akvarium og bladet Dykking, og det er bare å komme innom for en hyggelig dykkeprat!


Fue.no har en stor stand hvor de selger utstyr og kurs, og informerer både dykkere og ikke-dykkere om den flotte sporten vår. Det er overraskende mange båtfolk som har dykkelappen fra tidligere, og interessen for oppfriskningskurs er hjertelig til stede.


Scubapro stiller ut siste nytt innen dykkerutstyr – blant annet den spennende dykkecomputeren Galileo HUD som festes på masken. Denne kommer i salg i løpet av en uke eller to.


Det er også mulig å ta båtførerkurs på messa! Kursene starter klokken 10:00 både lørdag og søndag.


GUE-instruktør Annika Persson står på Fue-standen og forteller som kursene hun holder. Hvis du vil bli teknisk dykker er dette dama som kan hjelpe deg videre på veien mot målet!


BRIG er blant dem som stiller ut båter, og de har en lang rekke tøffe og praktiske RIB'er på standen. Her burde det være noe å finne for både dykkesentre og klubber som ser etter en ny dykkebåt – og ikke minst for dem som liker å drømme seg bort.I fotoprosjektet "På ett pust" fanger fridykker og fotograf Aleksander Nordahl øyeblikk fra en verden de fleste ikke får oppleve. Få med deg hans foredrag fredag klokken 18:00 og lørdag klokken 14:30.


Drøbak Akvarium stiller med et assortert utvalg lokale innbyggere fra Oslofjorden. Det er ikke bare de yngste som synes det er spennende å se hva som rører seg under overflaten! Snittalderen var tidvis høy — moro at livet i havet engasjerer alle.


Hansen Protection har oppsirkulert gamle overlevingsdrakter og laget en serie med tøffe bager som snart kommer i salg hos Fue.


Sjøen for Alle holder åpent fra 20.–24. mars. Åpningstider er 11–20 på hverdager og 11–18 i helgen. Velkommen innom!


Sjøen for Alle 2019 arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm, bare 20 minutters kjøring fra Oslo sentrum. Det er også gode kollektivforbindelser. Les mer på www.sjoenforalle.no.
STØTTEANNONSE:
Støtt Ukraina
STØTTEANNONSE:
Støtt Ukraina

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.


 

Annonsørinnhold:

 • Flott vrakdykking på Sørlandet

  One Ocean Dive Resort i Søgne like utenfor Kristiansand ligger perfekt til for dykking på en rekke spennende vrak – ta turen med klubben eller vennegjengen!

ANNONSE:

Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • – Vi gjør service for alle dykkere

  Gass og Pusteservice i Drøbak er ikke bare et servicesenter for bransjen – de tar også imot ventilsett og flasker fra dykkere. Kanskje det er på tide med service?
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS