For Dykkings annonsører: Scuba Diving in Norway

NYHETERVisste du at Dykking har opprettet en Facebook-gruppe du kan bruke til å nå kunder i utlandet? Vi håper dette tilbudet kan hjelpe dykkesentre langs kysten til å få flere kunder.

I Facebook-gruppa Scuba Diving in Norway kan Dykkings annonsører legge ut innlegg og markedsføre seg selv og sine tilbud.

I utgangspunktet er det ingen begrensninger på hva man får lov til å legge ut – reklame er lov! Det er bare å dele arrangementer og legge ut informasjon, bilder og videoer.

Vi ber om at dere skriver på engelsk, siden poenget er å nå ut til dykkere utenfor Norge.

Tanken med gruppa er at vi etter hver skal samle et større publikum som er interessert i dykking i Norge, og forhåpentligvis vil dette gi noen salg etter hvert. Som kjent høster man som man sår – og dette er et spennende frø.

Spesielt nyttig kan det være å dele noe når man skal delta på en messe i utlandet, slik at flest mulig får vite om dette.

Du kan bidra ved å invitere de du kjenner!

Vi har allerede invitert mange til å bli medlem i gruppa, som nå har ca. 250 medlemmer. Hvis alle bidrar og inviterer sine venner vil vi komme opp i et betydelig høyere antall om ikke lenge!

Del gjerne gruppa på egne Facebook-sider, og inviter venner og kjente i utlandet til å bli med. Vi kommer til å legge noen kroner i å promotere gruppa på Facebook fra tid til annen – og det kan dere også gjøre.

Husk inngangsbilletten

Gruppa er opprettet og driftes av Forlaget Dykking AS for å hjelpe bladets annonsører og partnere. Innlegg fra andre aktører vil bli slettet. Dersom gruppa er en interessant markedsføringskanal for deg er det bare å ta kontakt.

Vi vil bidra ved å poste innlegg, dele fra relevante Facebook-sider og svare på spørsmål som stilles i gruppa. Vi vil så langt det er mulig henvise interessenter til våre annonsører.

Video er kanskje den beste måten å vekke oppmerksomhet på, og vi oppfordrer alle til å dele video og bilder slik at flere vil komme til Norge for å dykke!


Du finner gruppa her: www.facebook.com/groups/scubadivingnorway.
 • UD med nytt reiseråd for Sri Lanka

  Utenriksdepartementet har endret sitt reiseråd for Sri Lanka etter de grusomme hendelsene på første påskedag, og fraråder reiser og opphold som ikke er strengt nødvendige.
 • Ocean Reef tilbakekaller helmasker

  Ocean Reef Inc. tilbakekaller rundt 1 000 Neptune Space helmasker på grunn av et mulig problem med pusteventilen.
 • PADI TecRec + JJ-CCR = Sant

  Det er nå mulig å sertifisere seg til å dykke med den populære rebreatheren JJ-CCR samtidig med at man tar PADIs TecRec CCR-kurs.
 • UD med nytt reiseråd for Sri Lanka

  Utenriksdepartementet har endret sitt reiseråd for Sri Lanka etter de grusomme hendelsene på første påskedag, og fraråder reiser og opphold som ikke er strengt nødvendige.
 • PADI TecRec + JJ-CCR = Sant

  Det er nå mulig å sertifisere seg til å dykke med den populære rebreatheren JJ-CCR samtidig med at man tar PADIs TecRec CCR-kurs.
 • Bli med ombord på REV Ocean

  Kjell Inge Røkke bruker 4,2 milliarder på å bygge forskningsskipet REV. Den 183 meter lange yachten blir verdens største forskningsskip og har topp moderne utstyr.

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 1/2019:

Innhold:

 • VRAKSPESIAL: 5 herlige vrak!
 • Borghild, Mosel, Begonia, Hadsel og Stråssa
 • NORDISK MESTERSKAP: Se vinnerbildene
 • OSLOFJORDEN: Hurums skjulte undervannsverden
 • REISE: Overraskende bra på Gran Canaria
 • FORSKNING: Tareskogen trenger tid
 • HOLD NORGE RENT: Dykkerne bidrar
 • MILJØ: Purpursneglen har det bedre
 • HISTORIE: Museum søker gammelt dykkerutstyr
 • AKTUELT: Sølve Stubberud slutter i NDF

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, produktnytt og annet spennende dykkestoff.
Image
Image
Image
Image

ANNONSE - STØTT VÅRE ANNONSØRER!

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo

 


© 2019 Forlaget Dykking AS
facebook_page_plugin
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler. Ved å besøke siden godkjenner du våre vilkår.