Bli med på et kulinarisk eventyr på Sørlandet!

Det er lite som smaker bedre enn en selvfanget middag. Hos One Ocean Dive Resort i Søgne kan være med ut og dykke, plukke kamskjell og krabber – og tilberede fangsten etterpå!

Kamskjell er definitivt et av høydepunktene på det kulinariske eventyret hos One Ocean – men man får også smake andre delikatesser fra havet.

SPONSET INNLEGGOne Ocean Dive Resort holder til på Åros Ferisenter i Søgne, bare 20 minutter vest for Kristiansand.

Nå inviterer de til et spennende kulinarisk eventyr med dykking og sjømat fra 28. august til 2. september.

Italienske Carlo Golfetto tar godt vare på sine gjester, og lunsj er alltid inkludert mellom dykkene. På det kulinariske eventyret er maten ekstra god, med selvplukkede kamskjell, blåskjell og annet snadder fra havet.


Hvitvinsdampede blåskjell med pasta og et par kamskjell som inntas i dykkebåten til lunsj eller middag – det smaker ganske enkelt herlig. Det er fort gjort å legge på seg et par kilo i løpet av denne dykkehelgen i Søgne...


I Søgne finner man flott naturdykking, og det er ikke noe problem å finne noe godt å spise på dykkene. To ganger om dagen er man i vannet – resten av tiden går med til å nyte naturen og maten.


Hvis værgudene spiller på lag kan du oppleve kvelder som dette hos One Ocean. Med full mage og et glass hvitvin i hånden blir man gjerne sittende til solen går ned.


Grillen er i flittig bruk både på land og ombord i dykkebåten. Tennene løper i vann når skjellene nærmer seg klare, og når de serveres med hvitløksbrød og fersk mozzarella danser smaksløkene av glede.Fornøyde deltakere som nyter dagens fangst på fjorårets arrangement. Er du glad i mat og glad i å dykke er det kulinariske eventyret midt i blinken for deg!


Carlo Golfetto lærer deltakerne å rense kamskjell, og deler gjerne noen tips til hvordan de kan tilberedes på en enkel måte – gjerne på grillen.


Mellom dykkene legger båten til ved en brygge, som her i Ny-Hellesund. Så serveres det deilig lunsj etterfulgt av ekte italiensk espresso, og kanskje en liten blund i solen.


Skjærgården utenfor Søgne byr på vakker natur, pittoresk bebyggelse, flott dykking og deilige sensommerdager. Totalopplevelsen er en rolig og behagelig helg med mange fine inntrykk for alle sansene.

Det kulinariske eventyret er perfekt for dem som vil ha rolig naturdykking og lære litt om å lage god mat, samtidig som man kan nyte Sørlandet på sitt aller beste.

- Det er enkel dykking og enkle smaker, sier Carlo Golfetto. Og du verden så godt det smaker!

Bli med på kulinarisk eventyr hos One Ocean Dive Resort fra 28. august til 1. september! Pakken koster kr 5.800,- pr. person og inkluderer fire overnattinger, 6 båtdykk, lunsj og lett middag hver dag.

Du kan følge arrangementet på Facebook, og lese mer og bestille plass på www.oneocean.no
 • UD med nytt reiseråd for Sri Lanka

  Utenriksdepartementet har endret sitt reiseråd for Sri Lanka etter de grusomme hendelsene på første påskedag, og fraråder reiser og opphold som ikke er strengt nødvendige.
 • Ocean Reef tilbakekaller helmasker

  Ocean Reef Inc. tilbakekaller rundt 1 000 Neptune Space helmasker på grunn av et mulig problem med pusteventilen.
 • PADI TecRec + JJ-CCR = Sant

  Det er nå mulig å sertifisere seg til å dykke med den populære rebreatheren JJ-CCR samtidig med at man tar PADIs TecRec CCR-kurs.
 • UD med nytt reiseråd for Sri Lanka

  Utenriksdepartementet har endret sitt reiseråd for Sri Lanka etter de grusomme hendelsene på første påskedag, og fraråder reiser og opphold som ikke er strengt nødvendige.
 • PADI TecRec + JJ-CCR = Sant

  Det er nå mulig å sertifisere seg til å dykke med den populære rebreatheren JJ-CCR samtidig med at man tar PADIs TecRec CCR-kurs.
 • Bli med ombord på REV Ocean

  Kjell Inge Røkke bruker 4,2 milliarder på å bygge forskningsskipet REV. Den 183 meter lange yachten blir verdens største forskningsskip og har topp moderne utstyr.

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 1/2019:

Innhold:

 • VRAKSPESIAL: 5 herlige vrak!
 • Borghild, Mosel, Begonia, Hadsel og Stråssa
 • NORDISK MESTERSKAP: Se vinnerbildene
 • OSLOFJORDEN: Hurums skjulte undervannsverden
 • REISE: Overraskende bra på Gran Canaria
 • FORSKNING: Tareskogen trenger tid
 • HOLD NORGE RENT: Dykkerne bidrar
 • MILJØ: Purpursneglen har det bedre
 • HISTORIE: Museum søker gammelt dykkerutstyr
 • AKTUELT: Sølve Stubberud slutter i NDF

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, produktnytt og annet spennende dykkestoff.
Image
Image
Image
Image

ANNONSE - STØTT VÅRE ANNONSØRER!

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo

 


© 2019 Forlaget Dykking AS
facebook_page_plugin
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler. Ved å besøke siden godkjenner du våre vilkår.