Et kulinarisk eventyr på Sørlandet
Det er lite som smaker bedre enn en selvfanget middag. Hos One Ocean Dive Resort i Søgne kan være med ut og dykke, plukke kamskjell og krabber – og tilberede fangsten etterpå!
Et kulinarisk eventyr på Sørlandet
Kamskjell er definitivt et av høydepunktene på det kulinariske eventyret hos One Ocean.
ARRANGEMENT

Et kulinarisk eventyr på Sørlandet
Det er lite som smaker bedre enn en selvfanget middag. Hos One Ocean Dive Resort i Søgne kan være med ut og dykke, plukke kamskjell og krabber – og tilberede fangsten etterpå!
  Annonsørinnhold fra One Ocean Dive Resort
One Ocean Dive Resort holder til på Åros Ferisenter i Søgne, bare 20 minutter vest for Kristiansand. Nå inviterer de til et spennende kulinarisk eventyr med dykking og sjømat fra 28. august til 2. september.

Italienske Carlo Golfetto tar godt vare på sine gjester, og lunsj er alltid inkludert mellom dykkene. På det kulinariske eventyret er maten ekstra god, med selvplukkede kamskjell, blåskjell og annet snadder fra havet.


Hvitvinsdampede blåskjell med pasta og et par kamskjell som inntas i dykkebåten til lunsj eller middag – det smaker ganske enkelt herlig. Det er fort gjort å legge på seg et par kilo i løpet av denne dykkehelgen i Søgne!


I Søgne finner man flott naturdykking, og det er ikke noe problem å finne noe godt å spise på dykkene. To ganger om dagen er man i vannet – resten av tiden går med til å nyte naturen og maten.


Hvis værgudene spiller på lag kan du oppleve kvelder som dette hos One Ocean. Med full mage og et glass hvitvin i hånden blir man gjerne sittende til solen går ned.


Grillen er i flittig bruk både på land og ombord i dykkebåten. Tennene løper i vann når skjellene nærmer seg klare, og når de serveres med hvitløksbrød og fersk mozzarella danser smaksløkene av glede.



Fornøyde deltakere som nyter dagens fangst på fjorårets arrangement. Er du glad i mat og glad i å dykke er det kulinariske eventyret midt i blinken for deg.


Carlo Golfetto lærer deltakerne å rense kamskjell, og deler gjerne noen tips til hvordan de kan tilberedes på en enkel måte – gjerne på grillen.


Mellom dykkene legger båten til ved en brygge, som her i Ny-Hellesund. Så serveres det deilig lunsj etterfulgt av ekte italiensk espresso, og kanskje en liten blund i solen.


Skjærgården utenfor Søgne byr på vakker natur, pittoresk bebyggelse, flott dykking og deilige sensommerdager. Totalopplevelsen er en rolig og behagelig helg med mange fine inntrykk for alle sansene.


Enkel og behagelig dykking

Det kulinariske eventyret er perfekt for dem som vil ha rolig naturdykking og lære litt om å lage god mat, samtidig som man kan nyte Sørlandet på sitt aller beste.

– Det er enkel dykking og enkle smaker, sier Carlo Golfetto. Og du verden så godt det smaker!

Bli med på kulinarisk eventyr hos One Ocean Dive Resort fra 28. august til 1. september! Pakken koster kr 5.800,- pr. person og inkluderer fire overnattinger, 6 båtdykk, lunsj og lett middag hver dag.

Du kan følge arrangementet på Facebook, og lese mer og bestille plass på www.oneocean.no


Kontakt One Ocean Dive Resort:
Hjemmeside: www.oneocean.no
Nettbutikk: www.oneocean.net
Facebook: @oneoceannorway
Telefon: 38 05 01 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Adresse: Årossanden 9, 4640 Søgne


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Rabatt på O2, helium og argon

    Norges Dykkeforbunds avtale med Nippon Gases gir medlemsklubbene og dykkeskoler med avtale rabatt på pustegasser og leie av flasker.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Vraksafari på Gulen Dykkesenter

    Drømmer du om å oppleve store vrak fra andre verdenskrig? I området ved munningen av Sognefjorden ligger det mye spennende – ikke gå glipp av muligheten i år!
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS