ProDykk Oslo bytter fra PADI til SSI

NYHETERProDykk Oslo på Svestad på Nesodden sør for Oslo har gjennomført en crossover, og vil fremover holde dykkekurs etter Scuba School International (SSI) sine standarder og metoder.

  11. JUNI 2019
– Det første som slo meg var at onlinekursene til SSI er bedre lagt opp, og så er de oversatt til norsk! Det er også enklere enn før å administrere kurs, elever og materiell, sier daglig leder Gøril Thomassen.

ProDykk Oslo har siden starten for 21 år siden utdannet innenfor PADI-systemet, men nå er det SSI som gjelder.

Alle senterets 17 instruktører og divemastere har gjennomført crossover-kurs de siste ukene, og er klare til å ta imot elever.

– For elevene har ikke dette annet å si enn at det blir enklere og mer fleksibelt, sier Thomassen.

– Våre tidligere elever som har tatt PADI-kurs trenger ikke å bekymre seg, det er ikke noe problem å ta videreutdanningen innenfor SSI, smiler hun.

De to organisasjonene er likestilt og begge er medlem i Recreational Scuba Training Council (RSTC), som bestemmer hvordan dykkekurs verden over skal holdes.

Scuba Schools International har hatt kraftig vekst de siste årene, men er ingen nykommer innenfor dykkerutdanning. SSI ble grunnlagt i 1970, og har i dag 35 regionkontorer og over 2 500 dykkesentre i 110 land.Daglig leder hos ProDykk Oslo, Gøril Thomassen, gleder seg til å utdanne flere nye dykkere innenfor SSI-systemet. Senteret holder kurs hver uke, hele året.


ProDykk Oslo blir det tredje SSI-senteret i norge. Fra tidligere har Dykkerhuset i Moss og Dive Plura i Nordland valgt å bruke denne utdanningsorganisasjonen.

– Vi holder kurs hver uke hele året, og har fine dykkeforhold med flere vrak rett utenfor døren, avslutter Thomassen.

SSI tilbyr kurs fra nybegynnernivå til instruktør, og har over 30 emnekurs på programmet. Du kan lese mer om SSI og se kursutvalget på www.divessi.com og på www.prodykkoslo.no.
 • Snart klart for jentenes egen dykkedag

  PADI arrangerer Women's Dive Day for femte gang, og regner med å samle flere jenter enn noen gang. I fjor ble det holdt over 1 000 arrangementer i 104 land – men i Norge er det få arrangementer.
 • Snart klart for jentenes egen dykkedag

  PADI arrangerer Women's Dive Day for femte gang, og regner med å samle flere jenter enn noen gang. I fjor ble det holdt over 1 000 arrangementer i 104 land – men i Norge er det få arrangementer.
 • Vestteknikk har ny postadresse

  I sitt siste nyhetsbrev skriver Vestteknikk at de har bestemt seg for å kutte ut postboksen for å spare miljøet med redusert kjøring.
 • NM i apnea i sjø 2019 arrangeres i Oslo

  Norges Dykkeforbund ønsker velkommen til NM i apnea i sjø 23.–25. august 2019 i Oslo. Mesterskapet har både dame- og herreklasse, og konkurransene går over tre dager.
 • Her kan du se filmen Dykket helt gratis

  Når en trål setter en ventil ut av spill på 95 meters dyp taper oljeselskapet to millioner kroner i minuttet. Risikoviljen øker i takt med den tapte fortjenesten. Se filmen på NRK nett-TV!

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 2/2019:

Innhold:

 • NORSKEKYSTEN: Spektakulært og eksotisk
 • VRAKFUNN: MW-76 "Hoop" i Finnmark
 • MILJØ: Tropiske korallrev under press
 • FORSKNING: Artsdetektiven
 • AKTUELT: Sjøen for Alle 2019
 • HOLD NORGE RENT: Ansatte marinbiolog
 • OCEAN ART CONTEST: Se de flotteste bildene
 • UTSTYRSTEST: Weefine 3000 Ring Light
 • AKTUELT: Dykmässan i Göteborg
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
Image
Image
Image
Image

ANNONSE - STØTT VÅRE ANNONSØRER!

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo

 


© 2019 Forlaget Dykking AS
facebook_page_plugin
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler. Ved å besøke siden godkjenner du våre vilkår.