Klubbturer med NDF og DykkeBazaar

– Klubbene kan få i både pose og sekk med denne medlemsfordelen, sier generalsekretær Stian Olsen i Norges Dykkeforbund om avtalen.

Foto: Thor Vaz de Leon, DykkeBazaar

KLUBBNYTT

   

DYKKEREISERKlubbturer med NDF og DykkeBazaar

– Klubbene kan få i både pose og sekk med denne medlemsfordelen, sier generalsekretær Stian Olsen i Norges Dykkeforbund om avtalen.

Annonsørinnhold fra DykkeBazaar og Norges Dykkeforbund
Takket være et samarbeid mellom Norges Dykkeforbund og DykkeBazaar kan medlemsklubbene få gunstige betingelser på klubbturer til utlandet. Det lønner seg – på flere måter.

– Samarbeidet med DykkeBazaar kommer klubbene til gode på flere måter. De får muligheten til å reise til gunstige betingelser, styrke samholdet i klubben, og få halvparten av overskuddet tilbake i klubbkassen. Det lønner seg å være medlem i NDF, sier Stian Olsen.

Bruk DykkeBazaar!

Stian Olsen oppfordrer medlemsklubbene til å ta kontakt med DykkeBazaar dersom de planlegger å reise utlenlands.

– Klubbene får et prisgunstig tilbud, og kan legge opp turen slik de selv ønsker. I tillegg har de mulighet til å tjene penger, forteller han.

Blant dem som allerede har bestilt en klubbtur med DykkeBazaar er Mjøsen Dykkerklubb, som reiser til Socorro i Mexico. Turen finner sted i februar 2021, og det er fortsatt noen ledige plasser for medlemmene i klubben.

Socorro er en fantastisk dykkedestinasjon – bare se her:Å bestille en klubbtur i god tid gir medlemmene sjansen til å spare til reisen, og klubben får et godt argument for å verve nye medlemmer. Hvem har ikke lyst til å være med på en eksotisk dykkereise?

Ved siden av dykkeopplevelsen får klubben halvparten av overskuddet på reisen, og har dermed muligheten til å fylle opp litt i klubbkassen.

– Vi er stolte over å være samarbeidspartner med dykkeforbundet. Ved siden av klubbturene sponser vi også flybilletter i samarbeid med Turkish Airlines til vinneren av NM i undervannsfoto, sier daglig leder i DykkeBazaar, Thor Vaz de Leon.

Dersom klubben din har lyst til å arrangere en klubbtur til utlandet er det bare å ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å få en pris på drømmereisen.

Er du ikke medlem i en klubb?

Du finner oversikt over alle landets dykkeklubber i Dykkings klubbregister. Ta også en kikk på medlemsfordelene Norges Dykkeforbund tilbyr på www.ndf.no/medlemsfordeler


Kontakt DykkeBazaar:
Hjemmeside: www.dykkebazaar.no
Telefon: 22 41 30 30
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Besøksadresse: Karl Johans gate 23, 0159 Oslo

Kontakt Norges Dykkeforbund:
Hjemmeside: www.ndf.no
Telefon: 21 02 97 44
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Besøksadresse: Sognsveien 73, 0854 Oslo


ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

  • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
  • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
  • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
  • FORSKNING: Sjøpølser
  • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
  • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
  • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
  • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
  • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
  • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.

ANNONSE:

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo

 


© 2019 Forlaget Dykking AS
facebook_page_plugin
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler. Ved å besøke siden godkjenner du våre vilkår.