Bli med DykkeBazaar på inspeksjonsreise!

– Bli med oss til ukjente farvann, oppfordrer Thor Vaz de Leon.

ANNONSØRINNHOLDDykkeBazaar inviterer eventyrlystne dykkere til å bli med til St. Helena i Sør-Atlanteren og eksotiske Madagaskar og Mayotte i indiahavet.

  10. JUNI 2019
– Dette er perfekt for eventyrlystne dykkere som har lyst til å være blant de første fra Skandinavia som får oppleve disse fantastiske stedene, sier daglig leder i DykkeBazaar, Thor Vaz de Leon.

Reisene settes sammen med dykkere fra flere land. Noen av dem jobber i dykkebransjen og er med for å vurdere reisemålet eller lage reportasjer.

St. Helena - Atlanterhavets klippe

St. Helenas vulkanske historie har skapt en kystlinje som tilbyr mange varierte dykkesteder inkludert grotter, klipper, kløfter og revstrukturer som støtter opp et enormt mangfold av arter, inkludert opptil 50 arter som er unike for St. Helena.

I tillegg til overfloden av arter du kan se på revet er St. Helena også tilholdssted for en rekke arter med rovfisk som for eksempel wahoo og dorado, tunfisk og chilenske djevlerokker som ofte kan være ganske nysgjerrige.

Dato: 13.–27. februar 2020
Pris: Kr 28.990,- pr. person
Madagaskar og Mayotte

Mellom østkysten av Afrika og Madagaskar ligger arkipelet som utgjør Komorene, og her du finner den lille franske enklaven Mayotte.

Her finner man en av de største lagunene i verden, med et nesten uavbrutt dobbelt barriererev. Dykkingen er ekstraordinær og uforglemmelig!

Madagaskar er viden kjent for sitt unike dyreliv på land, men havet utenfor er også fullt av arter som ikke finnes noe annet sted i verden.

I området finnes 34 arter hval og delfiner, 5 arter skilpadder, 56 forskjellige haiarter, 300 arter hardkoraller og hele 1300 arter benfisk.

Dato: 13.–27. november 2019
Pris: Kr 29.860,- pr. person
Siden det dreier seg om inspeksjonsreiser er det spesielle regler som gjelder. Til gjengjeld får man muligheten til å være med til spesielle priser!

– Du må være fleksibel og kunne ta noen utfordringer. Dette er en del av det å utforske nye reisemål med spennende dykking, forteller Thor Vaz de Leon.

Se video fra den eksotiske dykkingen på Madagaskar:Hvis du vil være med på en unik og spennende opplevelse er det bare å melde sin interesse! Klikk på knappene ovenfor for å lese mer om hver av de to reisene.

Se Dykkebazaars utvalg av dykkereiser på www.dykkebazaar.no
 • Snart klart for jentenes egen dykkedag

  PADI arrangerer Women's Dive Day for femte gang, og regner med å samle flere jenter enn noen gang. I fjor ble det holdt over 1 000 arrangementer i 104 land – men i Norge er det få arrangementer.
 • Snart klart for jentenes egen dykkedag

  PADI arrangerer Women's Dive Day for femte gang, og regner med å samle flere jenter enn noen gang. I fjor ble det holdt over 1 000 arrangementer i 104 land – men i Norge er det få arrangementer.
 • Vestteknikk har ny postadresse

  I sitt siste nyhetsbrev skriver Vestteknikk at de har bestemt seg for å kutte ut postboksen for å spare miljøet med redusert kjøring.
 • NM i apnea i sjø 2019 arrangeres i Oslo

  Norges Dykkeforbund ønsker velkommen til NM i apnea i sjø 23.–25. august 2019 i Oslo. Mesterskapet har både dame- og herreklasse, og konkurransene går over tre dager.
 • Her kan du se filmen Dykket helt gratis

  Når en trål setter en ventil ut av spill på 95 meters dyp taper oljeselskapet to millioner kroner i minuttet. Risikoviljen øker i takt med den tapte fortjenesten. Se filmen på NRK nett-TV!

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 2/2019:

Innhold:

 • NORSKEKYSTEN: Spektakulært og eksotisk
 • VRAKFUNN: MW-76 "Hoop" i Finnmark
 • MILJØ: Tropiske korallrev under press
 • FORSKNING: Artsdetektiven
 • AKTUELT: Sjøen for Alle 2019
 • HOLD NORGE RENT: Ansatte marinbiolog
 • OCEAN ART CONTEST: Se de flotteste bildene
 • UTSTYRSTEST: Weefine 3000 Ring Light
 • AKTUELT: Dykmässan i Göteborg
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
Image
Image
Image
Image

ANNONSE - STØTT VÅRE ANNONSØRER!

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo

 


© 2019 Forlaget Dykking AS
facebook_page_plugin
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler. Ved å besøke siden godkjenner du våre vilkår.