Ny drakt fra Arctic Explorer

SafeNor lanserer ny tørrdrakt: Arctic Explorer LX kommer i komprimert neopren med latexmansjetter i halsen og på armene. Samtidig lanseres også et par nye trefingerhansker.

Foto: SafeNor

PRODUKTNYTTNy drakt fra Arctic Explorer

SafeNor lanserer ny tørrdrakt: Arctic Explorer LX kommer i komprimert neopren med latexmansjetter i halsen og på armene. Samtidig lanseres også et par nye trefingerhansker.

  10. juli 2019
Den nye drakten er laget myk og behagelig 3,5 mm komprimert neopren i svart og rødt. Modellen har fått navnet LX på grunn av latexmansjettene, og leveres med lomme på høyre lår og 4 mm tykke sko med kraftig såle.

Arctic Explorer LX har også warm neck og warm wrist, og hette medfølger.

Kundene kan selv velge om de vil ha Apeks Low Profile utventil og Apeks International innventil, eller CEJN-ventiler. Drakten kan også leveres med CEJN og International fra SI-TECH.

Den gamle drakten i Arctic Explorer-sortimentet får en liten ansiktsløftning med ny logo, og får betegnelsen NEO siden den har neoprenmansjetter. Denne drakten leveres i 7 mm svart neopren.

Samtidig lanseres også en ny trefingerhanske i 6,5 mm neopren. Dette er en kort modell som har glattkant mot armen for best mulig tetning.De nye trefingerhanskene er laget av 6,5 mm noepren, og finnes i strørrelse S–XXXL.


Fra tidligere har SafeNor vanlige femfinger hansker i 5 mm neopren i Arctic Explorer-sortimentet. Disse fåes med eller uten kevlarforsterkning.

Du kan lese mer i SafeNors produktkatalog. SafeNor AS leverer dykkerutstyr til butikker og dykkesentre over hele Norge. Du finner deres forhandlerliste på www.safenor.no/forhandlere.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Kom og dykk i verdens sterkeste malstrøm!

  Undervannsfotografene Vidar Skålevik og Siv P. Ystebø fra WeDive.no har vært på besøk i Saltstraumen, og har delt en video av de fantastiske scenene som utspiller seg i den sterke strømmen.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS
padding-left: 20px;