Snart klart for Aqua Nor 2019

NYHETERAqua Nor har siden 1979 vært et viktig internasjonalt møtested for akvakulturnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. Snart presenteres de siste nyhetene i Trondheim.

  13. AUGUST 2019
På messen i Trondheim Spektrum møter du over 500 utstillere og rundt 20 000 besøkende fra hele verden. Er du interessert i oppdrett, akvakultur og undervannsteknologi finner du garant mye spennende å kikke på!

Akvakulturnæringen har hatt en voldsom vekst i løpet av disse årene, og teknologi, prosesser og tjenester knyttet til oppdrett av laksefisk, marine arter, skjell m.m. er representert på Aqua Nor.

Alle de viktigste oppdrettsnasjonene er til stede enten som utstillere, besøkende eller i offisielle delegasjoner.

Aqua Nor arrangeres i Trondheim 20.–23. august 2019

Moderne oppdrett er i dag en kunnskapsindustri med svært avansert teknologi innenfor blant annet flytende merder, fôring, fiskehelse, sikkerhetsutstyr og vaksiner.

Undervannseknologi er en del av dette, og blant utstillerne av ROV'er som kan være interessante for dykkere finner man blant annet Sperre, Blueye Robotics og VideoRay (BUVI Scandinavia).Aqua Nor 2019 arrangeres i Trondheim Spektrum og på Skansen 20.–23. august.Seminarer, foredrag og egen studentdag

Under Aqua Nor arrangeres en rekke seminarer, konferanser, presentasjoner, foredrag og debatter som bidrar til å holde de besøkende faglig oppdatert.

Trondheim har et fantastisk havneområde, Skansen, 5 minutters gange fra messeområdet på Nidarø. Dette er et spennende supplement til utstillingsområdet, hvor utstillere kan vise fartøyer og andre flytende konstruksjoner i sitt rette element.

Den 23. august arrangeres Studentdagen, hvor havbruksnæringen inviterer studenter fra alle studieretninger til nettverksbygging i faglige og sosiale rammer.

Messen er åpen fra 10–17 tirsdag til torsdag, og 10–15 fredag. Dagspass koster kr 150,-. Det er gratis inngang hvis du har studentbevis!

Les mer på www.aqua-nor.no.

ANNONSE

 • Fant bilvrak ved Tromøya

  Ikke bare er det litt uvanlig å finne et bilvrak under vann – funnstedet er også spesielt: Geir Eliassen og Runar Guttormsen fant bilvraket på på 27 meters dyp nesten midt i Tromøysundet, mellom Gåsholmen og Revsholmen.
 • Tecline frameless i to nye farger

  Den populære modellen Super View kommer nå i oransje og lys rosa, slik at man kan sette et mer personlig preg på dykkerutstyret. Tecline leverer nå frameless-masker i seks forskjellige farger.
 • I dag starter Aqua Nor i Trondheim

  I dag starter Aqua Nor, verdens største messe for akvakultur-teknologi. I Trondheim Spektrum møter du over 500 utstillere og rundt 20 000 besøkende fra hele verden. Det er eget Forskningstorg og gratis adgang for studenter.
 • Stemningsrapport fra Lofotuka 2019

  Harstad Sportsdykkerklubb arrangerte nylig Lofotuka, et årlig arrangement som samler dykkere fra hele landet for å oppleve den fantastiske tareskogen og det yrende marine livet som finnes i Lofoten. Se video nederst i saken!
 • Fant bilvrak ved Tromøya

  Ikke bare er det litt uvanlig å finne et bilvrak under vann – funnstedet er også spesielt: Geir Eliassen og Runar Guttormsen fant bilvraket på på 27 meters dyp nesten midt i Tromøysundet, mellom Gåsholmen og Revsholmen.
 • Kjempeinnsats av dykkeklubbene

  I første halvår av 2019 har dykkeklubbene i Norge hentet opp hele 2 372 tapte teiner, ruser, garn og andre fiskeredskaper langs kysten. Det går frem av tall fra appen «Fritidsfiske».

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 2/2019:

Innhold:

 • NORSKEKYSTEN: Spektakulært og eksotisk
 • VRAKFUNN: MW-76 "Hoop" i Finnmark
 • MILJØ: Tropiske korallrev under press
 • FORSKNING: Artsdetektiven
 • AKTUELT: Sjøen for Alle 2019
 • HOLD NORGE RENT: Ansatte marinbiolog
 • OCEAN ART CONTEST: Se de flotteste bildene
 • UTSTYRSTEST: Weefine 3000 Ring Light
 • AKTUELT: Dykmässan i Göteborg
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.

ANNONSE - STØTT VÅRE ANNONSØRER!

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo

 


© 2019 Forlaget Dykking AS
facebook_page_plugin
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler. Ved å besøke siden godkjenner du våre vilkår.