Snart klart for Aqua Nor 2019

Aqua Nor har siden 1979 vært et viktig internasjonalt møtested for akvakulturnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. Snart presenteres de siste nyhetene i Trondheim.

MESSEAqua Nor har siden 1979 vært et viktig internasjonalt møtested for akvakulturnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. Snart presenteres de siste nyhetene i Trondheim.

  13. AUGUST 2019
På messen i Trondheim Spektrum møter du over 500 utstillere og rundt 20 000 besøkende fra hele verden. Er du interessert i oppdrett, akvakultur og undervannsteknologi finner du garant mye spennende å kikke på!

Akvakulturnæringen har hatt en voldsom vekst i løpet av disse årene, og teknologi, prosesser og tjenester knyttet til oppdrett av laksefisk, marine arter, skjell m.m. er representert på Aqua Nor.

Alle de viktigste oppdrettsnasjonene er til stede enten som utstillere, besøkende eller i offisielle delegasjoner.

Aqua Nor arrangeres i Trondheim 20.–23. august 2019

Moderne oppdrett er i dag en kunnskapsindustri med svært avansert teknologi innenfor blant annet flytende merder, fôring, fiskehelse, sikkerhetsutstyr og vaksiner.

Undervannseknologi er en del av dette, og blant utstillerne av ROV'er som kan være interessante for dykkere finner man blant annet Sperre, Blueye Robotics og VideoRay (BUVI Scandinavia).Aqua Nor 2019 arrangeres i Trondheim Spektrum og på Skansen 20.–23. august.Seminarer, foredrag og egen studentdag

Under Aqua Nor arrangeres en rekke seminarer, konferanser, presentasjoner, foredrag og debatter som bidrar til å holde de besøkende faglig oppdatert.

Trondheim har et fantastisk havneområde, Skansen, 5 minutters gange fra messeområdet på Nidarø. Dette er et spennende supplement til utstillingsområdet, hvor utstillere kan vise fartøyer og andre flytende konstruksjoner i sitt rette element.

Den 23. august arrangeres Studentdagen, hvor havbruksnæringen inviterer studenter fra alle studieretninger til nettverksbygging i faglige og sosiale rammer.

Messen er åpen fra 10–17 tirsdag til torsdag, og 10–15 fredag. Dagspass koster kr 150,-. Det er gratis inngang hvis du har studentbevis!

Les mer på www.aqua-nor.no.

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

  • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
  • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
  • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
  • FORSKNING: Sjøpølser
  • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
  • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
  • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
  • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
  • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
  • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.

ANNONSE:

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo

 


© 2019 Forlaget Dykking AS
facebook_page_plugin
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler. Ved å besøke siden godkjenner du våre vilkår.