Alle de norske stiller på Dykmässan

Etter at Dykmässan i Gøteborg ble flyttet på grunn av koronaviruset har vi kontaktet de norske deltakerne. De sier uten unntak at de planlegger å stille på messen i august, så sant restriksjonene er opphevet.

Gulen Dykkesenter stiller på Dykmässan i august, såfremt koronasituasjonen tillater det.

MESSEAlle de norske stiller på Dykmässan

Etter at Dykmässan i Gøteborg ble flyttet på grunn av koronaviruset har vi kontaktet de norske deltakerne. De sier uten unntak at de planlegger å stille på messen i august, så sant restriksjonene er opphevet.

  29. mars 2020
Av de 60 utstillerne som var påmeldt i på Dykmässan i Gøteborg mars var det fire norske – Gulen Dykkesenter, One Ocean Dive Resort, Maskin og Dykkerservice og Saltstraumen DykkeCamp.

De to sistnevnte skulle stå på stand sammen med Scubapro, og både Ole Martin Alsand Lind hos Maskin & Dykkerservice og Fredric Ihrsén på Saltstraumen DykkeCamp bekrefter at de blir å finne i Gøteborg i august.

– Vi har jo ikke så mye valg, så vi kaster oss rundt og planlegger for august. Ellers blir det jo ikke noen messe i år, sier Martin Schlotterbeck hos Scubapro til Dykking.Scubapro planlegger å stille på Dykmässan i August, og har med seg to norske utstillere på standen.


Helse og sikkerhet viktigst

– Vi stiller på messen! Tidspunktet er ikke perfekt, men det er det jo ingenting som er i år. Vi håper koronakrisen er over til august og gleder oss til å treffe gamle og nye kunder i Gøteborg, sier Carlo Golfetto hos One Ocean i Søgne.

Alle vi har snakket med tar naturligvis forbehold om at koronasituasjonen tilsier at det er trygt både for utstillere og publikum å være på messe i august. Det er mye som er usikkert for tiden, så ingen kan gi noen garantier.

– Vi har en klar intensjon om å stille i Gøteborg, såfremt hensynet til helse og sikkerhet er ivaretatt. Er det i orden kommer vi selvsagt på messen, sier Ørjan Sandnes på Gulen Dykkesenter til Dykking.

Spennende muligheter i august

Tommy Jarnbink som arrangerer Dykmässan forteller til Dykking at helgen 22.–23. august var den eneste ledige i Eriksbergshallen, som ellers er fullbooket ut 2020.

– Det fine med august er at det åpner opp for mange fine aktiviteter utendørs og på vannet. Det viktigste er at det blir en dykkemesse i år, sa Jarnbrink til Dykking for et par dager siden. Nå jobber han med å oppdatere messeprogrammet.

Vi håper koronakrisen er over i god tid før messen skal arrangeres, og ser frem til å møte både publikum og utstillere i Gøteborg. Dykking skal stå på stand sammen med Sportdykaren fra Sverige og X-Ray Magazine fra Danmark.


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Bli en bedre og tryggere dykker hos ProDykk

  Lær å forebygge og håndtere problemer i vannet og bli mer selvsikker i dine ferdigheter som dykker med kurset SSI Stress & Rescue. Det er bra både for deg selv og meddykkerne!

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS
padding-left: 20px;