Vil du jobbe med marin forsøpling?
Norges Dykkeforbund har fått midler fra Sparebankstiftelsen DNB til å fortsette dugnadene mot marin forsøpling, og lyser nå ut en 50% prosjektstilling ut 2024.

Vil du jobbe med marin forsøpling?

Nå er det en ledig stilling hos Norges Dykkeforbund. Foto: Sondre Ski
STILLING LEDIG

 

Vil du jobbe med marin forsøpling?
Norges Dykkeforbund har fått midler fra Sparebankstiftelsen DNB til å fortsette dugnadene mot marin forsøpling, og lyser nå ut en 50% prosjektstilling ut 2024.
  13. oktober 2021
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
– Prosjektstillingen skal videreutvikle det nåværende prosjektet, koordinere og gjennomføre dugnader, og jobbe med synlighet av utfordringene, skriver NDF på Finn.no.

Forbundet søker en person med engasjement for temaet, og som har evnen til å bygge nettverk og styre prosjektet slik at det oppnås mest mulig med midlene.

Søknadsfrist: 20. oktober


Stillingen er en 50% prosjektstilling med varighet ut 2024, med mulighet for forlengelse/økt prosentsats ved økt finansiering.

– Noe reisevirksomhet, samt kvelds- og helgearbeid vil være nødvendig, opplyser Norges Dykkeforbund.

Arbeidsoppgaver:


  • Følge opp, koordinere og videreutvikle prosjektet marin forsøpling
  • Samhandle med våre medlemsklubber, frivillige, samarbeidspartnere og offentlige instanser om gjennomføring
  • Sørge for at arbeidet synliggjøres på ulike plattformer
  • Ad hoc oppgaver


– Du er initiativrik, engasjert og positiv, og ønsker å fremme utfordringene med marin forsøpling. Du jobber bra i team, og er samvittighetsfull og veloverveid, skriver NDF.

Søkere bør være løsningsorientert, ha øye for detaljer og være i stand til å levere resultater forutsigbart og pliktoppfyllende, samt være kontaktskapende og serviceinnstilt.

Kvalifikasjoner:


  • Relevant utdanning og/eller annen relevant kompetanse/erfaring
  • Gjerne erfaring fra prosjektledelse og koordinering
  • Gode evner til å samarbeide og etablere, vedlikeholde og utvikle gode relasjoner
  • God til å ta initiativ
  • Gode data og IT-kunnskaper
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne


Lønn og øvrige arbeidsbetingelser etter avtale. Arbeidssted er Idrettens hus på Ullevål Stadion i Oslo, men dette kan tilpasses.

Søknad sendes via Finn.no. Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte generalsekretær Stian Olsen Kaiander på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 922 07 271.

Om Norges Dykkeforbund


Norges Dykkeforbund (NDF) ble stiftet i 1957, og er et særforbund under Norges Idrettsforbund og Olympiske og Paralympiske Komité (NIF) og det internasjonale dykkeforbundet CMAS.

NDF organiserer 150 medlemsklubber med i overkant av 9.800 medlemmer over hele landet. Forbundskontoret holder til på Idrettens Hus i Oslo.




ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Gratis grunnkurs i fridykking

    Vil du begynne med fridykking, men har ikke fått tatt kurs? Kanskje du har kjøpt en utstyrspakke? Nå kan du lære det viktigste og få svar på dine spørsmål hos Frivannsliv.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Hold varmen når du dykker

    Det er fortsatt vinterkaldt i sjøen og viktig å sørge for å holde seg skikkelig varm. Det kan du gjøre med Santi elektriske varmesystemer fra Fue.no.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS