Fikk utmerkelse for 35 år med PADI
Carlo Golfetto har drevet One Ocean Dive Resort i over 20 år, og har en lang karriere bak seg i dykkebransjen. Nylig mottok han PADI Membership Achievent Award for 35 års medlemskap.
Fikk utmerkelse for 35 år med PADI
Foto: Christian Skauge
BRANSJENYTT

Fikk utmerkelse for 35 år med PADI
Carlo Golfetto har drevet One Ocean Dive Resort i over 20 år, og har en lang karriere bak seg i dykkebransjen. Nylig mottok han PADI Membership Achievent Award for 35 års medlemskap.
  8. januar 2023
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Carlo Golfetto kommer opprinnelig fra Italia, og jobbet i sine unge år som instruktør på Sardinia, i Australia, på Maldivene og i Kenya.

I 1989 åpnet han One Ocean på Zanzibar, før skjebnen ti år senere brakte ham til Norge hvor han ble værende – og fortsatte i dykkebransjen.

PADI Membership Achievement Award

Carlo Golfetto foran dykkebåten i Søgne.


Før jul mottok Golfetto en Membership Achievement Award for 35 år som PADI-medlem. Han har vært instruktør siden 1986 og IDC Staff Instructor siden 1997, og har utdannet hundrevis av dykkere i Norge og andre steder i verden.

– Jeg er veldig stolt over å få denne utmerk­elsen fra PADI. Ikke alle i Norge vet at jeg har holdt på såpass lenge, sier han til Dykking.

LES OGSÅ
Flott vrakdykking på Sørlandet


Carlo Golfetto startet ProDykk Norge sammen med Odd Egil Fredriksen i 1999. Allerede året etter startet han One Ocean Dive Resort, som han fortsatt driver i dag.

Senteret holdt først til i Skottevig, før det flyttet til Dvergsnestangen. Siden 2016 har One Ocean holdt til på Åros Feriesenter i Søgne, hvor gjestene innlosjeres i hytter eller leiligheter.

Utmerkelser

Carlo Golfetto har fått flere utmerkelser fra PADI opp gjennom årene.


One Ocean Dive Resort har to båter – en 40 fots dykkebåt med stort dekk og heis på hekken, og en rask 34 fots RIB som gir rekkevidde til de mange vrakene i området.

Selv er Carlo Golfetto fortsatt en aktiv dykker, og tok JJ-CCR rebreatherkurs i 2019 for å utvide horisonten og får nye opplevelser under vann.– Jeg har tilbrakt en stor del av livet i dykkebransjen, har lært masse, utdannet mange og hatt fantastiske opplevelser under vann, sier Golfetto.

Oneocean.no kan man lese hele den imponerende CV'en til Carlo Golfetto, og se den lange rekken med sertifikater fra PADI, IANTD, SSI og PSS.ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Legg dykketuren til Flåm og Begonia

  Et dykk på vraket av D/S Begonia kombinert med unike smaksopplevelser på Ægir Bryggeri i Flåm blir virkelighet når Flåmsbrygga Hotell tilbyr turer til vraket.

ANNONSE:

ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Gratis grunnkurs i fridykking

  Vil du begynne med fridykking, men har ikke fått tatt kurs? Kanskje du har kjøpt en utstyrspakke og vil lære mer? Meld deg på gratis grunnkurs på nett hos Frivannsliv.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS