NDF inviterer til NM i undervannsfilm

Norges Dykkeforbund inviterer til NM i undervannsfilm 2020, og søker både bidrag til konkurransen og premiesponsorer for arrangementet.

NDF inviterer til NM i undervannsfilm

UNDERVANNSFILM



NDF inviterer til NM i undervannsfilm

Norges Dykkeforbund inviterer til NM i undervannsfilm 2020, og søker både bidrag til konkurransen og premiesponsorer for arrangementet.

  21. oktober 2020
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
– Har du noen helsprø ideer, eller bare lyst til å skildre ditt syn på livet under vann? Action eller ro og fred, dunkelt belyste vrak eller fargesprakende anemoner – valget er ditt, står det i invitasjonen på www.ndf.no.

Deltakerne må være medlem i en dykkeklubb tilsluttet Norges Dykkeforbund, og bidragene er like velkomne uansett som man har en GoPro, et kompaktkamera eller et dedikert filmkamera.

Her er vinnerbidraget fra 2019:





Innleveringsfrist 14. november 2020

Det er viktig at man sørger for å melde seg på så snart som mulig. Norges Dykkeforbund opplyser at man da vil få tilsendt instruks for hvordan bidraget skal sendes inn, samt oppdatert regelverk.

Påmelding gjøres til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., mens spørsmål om konkurransen rettes til Kim Foss Pedersen på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Romsligere regelverk

Som tidligere skal bidragene være maks 4 minutter lange, og NDF gjør oppmerksom på at deltakerne må avklare rettighetene for lydsporet på sine bidrag.


På grunn av koronasituasjonen er regelverket i konkurransen noe endret, først og fremst ved at det nå er lov å levere inn filmer som har vært publisert på nettet i sin helhet. En spennende nyhet er også at det er lov å stille som lag og samarbeide om å lage en film.

Søker sponsorer

NM i undervannsfilm arrangeres for tredje år på rad, og Norges Dykkeforbund søker sponsorer som vil stille med premier til første, andre og tredjeplass i mesterskapet. Interesserte bes kontakte Nora Menous-Moland på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

I fjor var det åtte deltakere i NM i undervannsfilm, men siden det spirer og gror i foto- og videomiljøene rundt omkring i landet er det kanskje lov å håpe på flere i år? Vi gleder oss i hvert fall til å se bidragene!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Gratis webinar for rustne dykkere

    Er det lenge siden du var i vannet? Er du litt usikker på teorien? Da bør du melde deg på Frivannslivs gratis oppfriskningskurs for deg som dykker med flasker på ryggen.

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Rabatt på O2, helium og argon

    Norges Dykkeforbunds avtale med Nippon Gases gir medlemsklubbene og dykkeskoler med avtale rabatt på pustegasser og leie av flasker.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS