Gratis webinar om tre spennende grotter

Hvis du lurer på hvilke grotter som er favorittene til de mest erfarne grottedykkerne i landet, er det bare å følge med når Norsk Grottedykkerforbund inviterer til webinar.

Gratis webinar om tre spennende grotter

GROTTEDYKKING

WEBINARGratis webinar om tre spennende grotter

Hvis du lurer på hvilke grotter som er favorittene til de mest erfarne grottedykkerne i landet, er det bare å følge med når Norsk Grottedykkerforbund inviterer til webinar.

  23. oktober 2020
– Vi ønsker velkommen til foredrag med grottedykkere som skal fortelle om minst tre forskjellige grotter eller grottesystemer i Norge, skriver Norsk Grottedykkerforbund i invitasjonen på Facebook.

Webinar 28. oktober kl 19:00 – klikk HER

Mikkel Stokke skal fortelle om dykking i Jordtulla, en grotte som ligger i Glomdalen i Rana kommune i Nordland – en grotte han mener er en av de vakreste i landet.

Sammen med Christian Anker Kulmus og Johannes Østensjø laget han denne flotte filmen i sommer:

Utforsking i nord

Jon Ottar Runde, Stig Fredrik Johansson og Morten Dyrstad skal fortelle om Sagelva-grottene, et spektakulært grottesystem som ligger på Salangseidet ved Sjøvegan i Troms.

De tre har holdt på med utforsking i Sagelva siden 2018, og har laget denne videoen:

Overraskelsesgrotte

Hvilken grotte som blir den tredje på programmet er foreløpig ikke bestemt, men det er den erfarne grottedykkeren og utforskeren Robert Staven som skal glede tilhørerne med et foredrag.

Han har etter sigende alltid noen spennende prosjekter på gang, så det er bare å følge med for å få vite ut hvilken spennende grotte han skal snakke om denne gangen!

Webinaret starter klokken 19:00 den 28. oktober, og det vil bli noen minutters prating mens alle får koblet seg opp. Etter dette er planen å kjøre tre foredrag á 30 minutter med korte pauser i mellom.


– Vi regner med å være ferdig i ni-tiden, men de som vil kan bli igjen og prate om alt mulig en stund til. Vi legger ut en Zoom-link på Facebook når tiden nærmer seg, så følg med der, sier Jon Ottar Runde.


Les også disse sakene:
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.


Annonsørinnhold:

 • Er du interessert i dykkehistorie?

  Norsk Dykkehistorisk Forening er en interesseorganisasjon som arbeider for at et yrke, en hobby, en del av det norske forsvaret, eller en vitenskap skal få belyst og bevart sin historie.

ANNONSE:

ANNONSE:

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Servicekampanje på VideoRay

  Hvis du bruker VideoRay til inspeksjonsarbeidet, har du nå muligheten til å få en kostnadsfri sjekk, funksjonstest og tilstandsrapport på utstyret ditt.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS