PADI Green Star Award™ til OFDS

Oslofjorden Dykkesenter har fått en PADI Green Star Award™ for sin miljøvennlige forretningspraksis og sitt engasjement for å bevare miljøet under vann.

PADI Green Star Award™ til OFDS

NYHETERPADI Green Star Award™ til OFDS

Oslofjorden Dykkesenter har fått en PADI Green Star Award™ for sin miljøvennlige forretningspraksis og sitt engasjement for å bevare miljøet under vann.

  19. august 2019
Oslofjorden Dykkesenter har gjort seg bemerket gjennom å arrangere flere opprydningsdykk i nærmiljøet, og ikke minst for å stadig ta med søppel opp når de er ute og dykker.

Nå har det utrettelige arbeidet blitt belønnet med en PADI Green Star Award™.

Den høythengende utmerkelsen ble overrakt daglig leder Heidemarie Nordahl av PADI Regional Manager for Norge, Kjell Evensen.

– Vi har fokus på å ha en miljøvennlig profil, utdanne miljøbevisste dykkere og delta i lokalmijøet for å bedre undervannsmiljøet i Oslofjorden, forteller hun til Dykking.

Holder til i en Grønn Marina

Hun er stolt over at dette blir lagt merke til av PADI, ikke minst fordi Oslofjorden Dykkesenter holder til i en Grønn Marina.

Senteret flyttet tidligere i år til Vollen Marina i Asker, som har forpliktet seg til at driften skal være miljøvennlig og fremtidsrettet, hindre utslipp av gift og kjemikalier, mikroplast og båtseptik.

– På grunn av dette er vi ekstra glade for å få dette synlige beviset på vår grønne profil, og er stolte over å ha oppfylt kravene, sier Nordahl.
Senest 30. juli arrangerte Oslofjorden Dykkesenter et «Dive against Debris» opprydningsdykk ved stranda utenfor Oslofjordmuseet.


Grønn Marina-prosjektet drives med støtte fra blant annet WWF, Miljødirektoratet og Forskningsrådet.

Deles ut for miljøvennlig drift og fokus

PADI Green Star Award™ deles ut til dykkesentre og resorter som viser et engasjement for bevaring og miljøvennlig fokus både gjennom driften, energiforbruk, bruk av miljøvennlige og bærekraftige materialer, miljøvennlig transport og ved å ta vare på havmiljøet.

Utmerkelsen forteller at Oslofjorden Dykkesenter bryr seg om miljøet og gjør en innsats for å ta vare på det, ifølge det som står å lese på PADIs nettsider.

Vi gratulerer med utmerkelsen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.


 

Annonsørinnhold:

 • Dykk i verdens sterkeste malstrøm

  Saltstraumen byr på noen av de heftigste dykkeopplevelsene som finnes – ikke bare i Norge, men i hele verden. Det er ganske enkelt noe eget med verdens sterkeste malstrøm...

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Er du interessert i dykkehistorie?

  Norsk Dykkehistorisk Forening arbeider for at det som både er et yrke, en hobby, en del av det norske forsvaret og en vitenskap skal få belyst og bevart sin historie.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS