PADI Green Star Award™ til OFDS

Oslofjorden Dykkesenter har fått en PADI Green Star Award™ for sin miljøvennlige forretningspraksis og sitt engasjement for å bevare miljøet under vann.

PADI Green Star Award™ til OFDS

NYHETERPADI Green Star Award™ til OFDS

Oslofjorden Dykkesenter har fått en PADI Green Star Award™ for sin miljøvennlige forretningspraksis og sitt engasjement for å bevare miljøet under vann.

  19. august 2019
Oslofjorden Dykkesenter har gjort seg bemerket gjennom å arrangere flere opprydningsdykk i nærmiljøet, og ikke minst for å stadig ta med søppel opp når de er ute og dykker.

Nå har det utrettelige arbeidet blitt belønnet med en PADI Green Star Award™.

Den høythengende utmerkelsen ble overrakt daglig leder Heidemarie Nordahl av PADI Regional Manager for Norge, Kjell Evensen.

– Vi har fokus på å ha en miljøvennlig profil, utdanne miljøbevisste dykkere og delta i lokalmijøet for å bedre undervannsmiljøet i Oslofjorden, forteller hun til Dykking.

Holder til i en Grønn Marina

Hun er stolt over at dette blir lagt merke til av PADI, ikke minst fordi Oslofjorden Dykkesenter holder til i en Grønn Marina.

Senteret flyttet tidligere i år til Vollen Marina i Asker, som har forpliktet seg til at driften skal være miljøvennlig og fremtidsrettet, hindre utslipp av gift og kjemikalier, mikroplast og båtseptik.

– På grunn av dette er vi ekstra glade for å få dette synlige beviset på vår grønne profil, og er stolte over å ha oppfylt kravene, sier Nordahl.
Senest 30. juli arrangerte Oslofjorden Dykkesenter et «Dive against Debris» opprydningsdykk ved stranda utenfor Oslofjordmuseet.


Grønn Marina-prosjektet drives med støtte fra blant annet WWF, Miljødirektoratet og Forskningsrådet.

Deles ut for miljøvennlig drift og fokus

PADI Green Star Award™ deles ut til dykkesentre og resorter som viser et engasjement for bevaring og miljøvennlig fokus både gjennom driften, energiforbruk, bruk av miljøvennlige og bærekraftige materialer, miljøvennlig transport og ved å ta vare på havmiljøet.

Utmerkelsen forteller at Oslofjorden Dykkesenter bryr seg om miljøet og gjør en innsats for å ta vare på det, ifølge det som står å lese på PADIs nettsider.

Vi gratulerer med utmerkelsen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.


 

Annonsørinnhold:

 • Get Wrecked – 12 vrak på én uke

  DykkeBazaar tilbyr nå i samarbeid med Aggressor Fleet en fantastisk reise: Dykkeplanen er en nesten usannsynlig ønskeliste med de beste vrakene i Rødehavet.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Spar 1.850,- på Suunto EON Core

  One Ocean Dive Resort i Kristiansand fortsetter garasjesalget, og gir deg muligheten til å spare masse på blant annet flaskesett, vinge med bakplate, computere og mye mer.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS