Vestteknikk søker ny servicetekniker

Vestteknikk søker deg som har eierskap og engasjement, og som trives med praktisk arbeid i et engasjert, serviceinnstilt og faglig dyktig team.

Vestteknikk søker ny servicetekniker
Foto: Vestteknikk

STILLING LEDIG



Vestteknikk søker ny servicetekniker

Vestteknikk søker deg som har eierskap og engasjement, og som trives med praktisk arbeid i et engasjert, serviceinnstilt og faglig dyktig team.

  27. november 2020
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Vestteknikks serviceteam utfører vedlikeholdsoppdrag på eget verksted og ute hos kunder på land og offshore. Selskapet er stolte av sitt serviceteam som har ord på seg for å gjøre grundig arbeid effektivt og med god serviceinnstilling.

– Vår nye tekniker vil i første omgang utføre service inne på vårt verksted. Våre kjerneområder er gass, pust og brann, og vi leter etter en tekniker som vil få opplæring innen pust og brann. På sikt vil det også være et ønske at vår nye tekniker kan hjelpe til på reiseoppdrag i de mest hektiske periodene, skriver Vestteknikk.

Arbeidsoppgaver

  • Service av utstyr på verksted eller ute hos kunde
  • Imøtekomme kunden med faglig kompetanse
  • Levere riktig service og tjenester til rett tid og kvalitet
  • Hjelpe kunden med beste løsning
  • Reparere og sertifisere produkter som benyttes til pusteluft eller brannvern
  • Montere egenproduserte produkter og komponenter
  • Utarbeide pristilbud på servicearbeid og følge opp kunden


Kvalifikasjoner

Vestteknikk søker deg som har fagutdannelse innenfor tekniske fag. Erfaring fra tilsvarende arbeid kan kompensere for manglende formell utdannelse.

Relevante kurs som offshorekurs, grønt kort-kompetanse, kurs i kontroll og prøving av gassflasker er et pluss, men ikke et krav. Søkere må være serviceinnstilt, snakke norsk og ha førerkort klasse B.

Søknadsfrist: Snarest

De tilbyr et trivelig og inspirerende fag- og arbeidsmiljø i et solid, lokalt firma, god opplæring og muligheter for utvikling, fokus på trivsel og personlig utvikling for den enkelte og konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser.

Selskapet har også gode pensjons- og forsikringsordninger, herunder helseforsikring, firmahytteordning, trening dekket av arbeidsgiver og kjekke kollegaer og en variert arbeidshverdag

Spørsmål om stillingen kan rettes til produksjonsleder Frode Sevdal, telefon 915 49 554. Søknad og CV sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Om Vestteknikk

Vestteknikk er en av landets største leverandører av teknisk verneutstyr innenfor gass, pust og brann, og leverer produkter, opplæring og vedlikehold. Selskapet har i hovedsak kunder innen olje og gass, shipping, kommuner og landbasert industri.

LES OGSÅ
Vestteknikk er godkjent for trykkprøving


Vestteknikk har som mål er å være førstevalget for alle som er opptatt av teknisk beskyttelse av mennesker og verdier, og har stor kompetanse på pusteluft og gassmåling. De er også forhandler for Nardi kompressorer.


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

  • Rabatt på O2, helium og argon

    Norges Dykkeforbunds avtale med Nippon Gases gir medlemsklubbene og dykkeskoler med avtale rabatt på pustegasser og leie av flasker.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Vraksafari på Gulen Dykkesenter

    Drømmer du om å oppleve store vrak fra andre verdenskrig? I området ved munningen av Sognefjorden ligger det mye spennende – ikke gå glipp av muligheten i år!
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS