Nytt gratis webinar om fridykking

Frivannsliv har annonsert et nytt, gratis webinar om fridykking. Denne gang deler instruktøren Helge Leafcut sine triks for å gjøre fridykkeropplevelsen enda bedre.

Foto: Frivannsliv

FRIDYKKING

   

APNEA



Nytt gratis webinar om fridykking

Frivannsliv har annonsert et nytt, gratis webinar om fridykking. Denne gang deler instruktøren Helge Leafcut sine triks for å gjøre fridykkeropplevelsen enda bedre.

Annonsørinnhold fra Frivannsliv
For de fleste er det ikke noe poeng i å holde pusten lengst mulig eller å dykke dypest mulig. Likevel kan det være mye å lære fra de som trener fridykking i det daglige for å kunne nå ned til store dybder.

Helge Leafcut trener fridykkere for å gjøre dype dykk og har instruert fridykking i femten år. I samarbeid med Frivannsliv deler han nå sine kunnskaper om fridykking i et gratis webinar.

Webinar onsdag 8. april kl 20:00

I webinaret går den erfarne treneren gjennom tre hovedtemaer – finneteknikk, utligningsteknikk og trening på land. Det blir masse nyttig informasjon for dem som vil bli en bedre fridykker og få mer ut av opplevelsene i vannet.

Dette lærer du mer om:

Del 1 – Finneteknikk: De vanligste feilene ved bruk av finner og hvordan man kan utbedre disse. Tøyeøvelser, fokus, utstyr og prinsipper for å velge rett svømmefinne.

Del 2 – Utligningsteknikk: Kort oppfriskning – hva er utligning? Vanlige problemer med å utligne, forskjellen på de to teknikkene Valsalva og Frenzel, handsfree utligning.

Del 3 – Trening på land: Kort om anatomi og kosthold, de tre forskjellige treningsformålene, tabelltrening, utligningstrening, pusteøvelser, tøyeøvelser og mental trening.




Fridykkerinstruktør Helge Leafcut. Foto: Facebook


Størst på fridykking – sjekk utvalget!

Frivannsliv er norges største leverandør av utstyr til snorkling, fridykking, apnea og undervannsjakt. Vi har et stort utvalg som passer for alle, enten du er aktiv hele året eller bare av og til – se www.frivannsliv.no.



Kontakt Frivannsliv:
Hjemmeside: www.frivannsliv.no
Telefon: 56 35 80 80
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Butikk: Mjåtveitflaten 55, 5918 Frekhaug
Åpningstider: 10-17 man-fre, 10-19 torsdag, 10-15 lørdag. Søndag stengt.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Gratis webinar for rustne dykkere

    Er det lenge siden du var i vannet? Er du litt usikker på teorien? Da bør du melde deg på Frivannslivs gratis oppfriskningskurs for deg som dykker med flasker på ryggen.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Rabatt på O2, helium og argon

    Norges Dykkeforbunds avtale med Nippon Gases gir medlemsklubbene og dykkeskoler med avtale rabatt på pustegasser og leie av flasker.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS