Kongekrabbe på vietnamesisk vis
Visste du at du kan reise jorden rundt med norsk sjømat? Med kongekrabbe på vietnamesisk vis får du en kulinarisk opplevelse fra Sørøst-Asia.
Kongekrabbe på vietnamesisk vis
Visste du at du kan reise jorden rundt med norsk sjømat? Med kongekrabbe på vietnamesisk vis får du en kulinarisk opplevelse fra Sørøst-Asia.
Innhold fra Norges Sjømatråd
I samarbeid med Bocuse d'Or-kokk Gunnar Hvarnes presenterer Norges sjømatråd oppskrifter som gir deg feriefølelsen hjemme på ditt eget kjøkken:
I Vietnam anses kongekrabbe som luksusmat og serveres på fine restauranter, gjerne tilberedt med en fantastisk smakfull blanding av ingefær, koriander, chili og hvitløk.
Retten er lett å lage og er en eksplosjon av opplevelser for smaksløkene. Prøv selv, og få en kulinarisk opplevelse fra Vietnam på ditt eget kjøkken!
Hvis fangst- eller fiskelykken ikke er på din side bugner heldigvis butikkene av fristende sjømat på denne tiden av året.
Mange steder kan du også kjøpe ferske reker, fisk og krabber direkte på brygga. Enten du fanger selv eller kjøper inn er sommeren tiden for å nyte sjømat!