Kongekrabbe på vietnamesisk vis
Visste du at du kan reise jorden rundt med norsk sjømat? Med kongekrabbe på vietnamesisk vis får du en kulinarisk opplevelse fra Sørøst-Asia.
Kongekrabbe på vietnamesisk vis
Foto: Tom Haga, Norges Sjømatråd
GOURMET

Kongekrabbe på vietnamesisk vis
Visste du at du kan reise jorden rundt med norsk sjømat? Med kongekrabbe på vietnamesisk vis får du en kulinarisk opplevelse fra Sørøst-Asia.
  Innhold fra Norges Sjømatråd
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Dykkere og fridykkere kan sanke mange av ingrediensene til sine gourmetmåltider helt selv, men for å lage denne retten er det enklere å stikke innom fiskedisken.

I samarbeid med Bocuse d'Or-kokk Gunnar Hvarnes presenterer Norges sjømatråd oppskrifter som gir deg feriefølelsen hjemme på ditt eget kjøkken:





I Vietnam anses kongekrabbe som luksusmat og serveres på fine restauranter, gjerne tilberedt med en fantastisk smakfull blanding av ingefær, koriander, chili og hvitløk.

Retten er lett å lage og er en eksplosjon av opplevelser for smaksløkene. Prøv selv, og få en kulinarisk opplevelse fra Vietnam på ditt eget kjøkken!

 
Annonse:


Hvis fangst- eller fiskelykken ikke er på din side bugner heldigvis butikkene av fristende sjømat på denne tiden av året.

Mange steder kan du også kjøpe ferske reker, fisk og krabber direkte på brygga. Enten du fanger selv eller kjøper inn er sommeren tiden for å nyte sjømat!





ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

  • PADI Open Water i Ålesund i morgen

    Ålesund Dykkersenter holder PADI Open Water grunnkurs for dem som har lyst til å lære å dykke før sommeren. Bli med og oppdag en fantastisk verden under overflaten i juni!

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Meld deg på kurs i trykkprøving

    Trykkprøving av dykkeflasker er helt nødvendig og skal gjøres med faste intervaller. I oktober kan du lære hvordan det gjøres hos Gass og Pusteservice i Drøbak.
Siste videoer:
Annonse:
Annonse:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2024 Forlaget Dykking AS