Har du prøvd torsk under teppe?
Denne enkle og smakfulle gratinerte torskeretten passer fint på mørke høstkvelder. Den kan også lages med sei eller annen hvitfisk – se hva du klarer å fange!
Har du prøvd torsk under teppe?
Foto: Norges Sjømatråd
GOURMET

Har du prøvd torsk under teppe?
Denne enkle og smakfulle gratinerte torskeretten passer fint på mørke høstkvelder. Den kan også lages med sei eller annen hvitfisk – se hva du klarer å fange!
  Innhold fra Norges Sjømatråd
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
UV-jegere kan sanke ingredienser til sine gourmetmåltider selv. Kan du ikke ta torsk der du bor kan du også bruke annen fisk.

På nettstedet Godfisk.no deler Norges sjømat­råd oppskrifter som passer for deg som er glad i fisk og skalldyr. Prøv denne i helgen!



Torsk under teppe


  • Forvarm stekeovnen til 200 grader
  • Del blomkål og brokkoli i mindre buketter og kok makaroni etter anvisningen på pakken
  • La blomkål og brokkoli koke sammen med makaronien de siste to minuttene
  • Hell av vannet og hell alt i en smurt ildfast form
  • Skjær fisken i 4 cm store terninger og legg bitene på grønnsakene i formen, vend inn purreløk
  • Bland sammen crème fraîche med pesto, salt og pepper, og hell det over fisk og grønnsaker
  • Strø over revet ost


Annonse:


Til slutt lar du det hele bake i ovnen i ca. 20 minutter til osten er smeltet. Enklere kan det ikke bli – og det smaker kjempegodt!

Denne oppskriften er utviklet av Fiskesprell og kvalitetssikret av Helse­direktoratet. Se flere oppskrifter her!





ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Ta PADI Advanced-kurs hos Nemo

    Vil du bli tryggere i vannet og lære mer om forskjellige typer dykking? Da er PADI Advanced Open Water kurset for deg! Nemo i Bergen holder kurs neste helg.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Gratis intro til uv-jakt og sanking

    Vil du komme i gang med undervannsjakt eller sanking av skjell, krabber og annen sjømat? Bli med på et gratis webinar hvor Martin Helseth forteller deg mer!
Siste videoer:
Annonse:
ANNONSE:
Annonse:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2024 Forlaget Dykking AS